Sortides d'un dia


Formen part del nostre programa d’activitats. A la casa, cuidant els animals, experimentant en tallers anant d’excursió al bosc o als camps dels voltants de la casa. Disposem de diferents temàtiques a tractar, depenent de l'època de l'any en què ens trobem.

La castanyada:

A la tardor, els nens i nenes es trobaran amb personatges propis de l’època, que els motivaran a conèixer la tradició de la castanyera a casa nostra, a experimentar l’elaboració d’aliments com panellets i melmelades i seran protagonistes d’una història de tardor amb final feliç.

Caguem el tió:

Quan arriba el fred, a l'hivern, a Can Mas també arriba el caga tió. Els nostres petits visitants ens ajudaran a trobar les cançons màgiques perquè ens cagui moltes coses.

La primavera:

Descobrirem els canvis que comporta la primavera en l'entorn natural, veient florir els cirerers i descobrint els secrets i les aromes de la muntanya. Veurem també, diferents maneres de treure profit de la natura amb el respecte que es mereix.

Granja:

Ajudarem a cuidar els animals de la granja, a netejar-los, els donarem menjar i, mentrestant, sabrem més de la seva vida, coneixerem les seves característiques i el que cada un d’ells ens aporta. Així, fent-nos amics d’ells, aprendrem a respectar-los.