Tallers


En els tallers, els alumnes aprendran de manera pràctica i lúdica el procés de transformació de les matèries primeres i l’aprofitament d’alguns recursos naturals del nostre entorn a la vegada que adquireixen habilitats organitzatives,motrius i plàstiques.

Pa:

El pa era un element fonamental a la dieta de pagès. Aprendrem com feien el pa de manera artesanal els nostres avantpassats del segle XVIII.

Galetes:

Podem fer les galetes que tant ens agraden per berenar, nosaltres mateixos. I, un cop fetes, ens les endurem a casa perquè tota la família les pugui tastar.

Melmelada:

Sabeu com treure profit de les fruites del camp? Una de les maneres com la podem conservar millor és fent-ne melmelada.
Voleu saber com es fa?

Panellets:

Quan és temps de castanyes, què millor que elaborar uns panellets per endur-se’ls a casa.
Amb la recepta tradicional!

Bossetes d'olor:

Si ens agrada l’olor de les plantes aromàtiques ens la podem endur a casa en bossetes d’olor que farem al taller. Seran un ambientador que ens recordarà el bosc!

Colònia de romaní:

El romaní té molts usos. Els descobrirem i en farem colònia per anar ben guapos i perfumats.

Pizzes

Encara que no és un plat tradicional de Catalunya, la pizza integra els elements de la cuina mediterrània i permet aprofitar els productes de l’hort i de la granja. Com que, a més, s’ha convertit en un plat molt popular a casa nostra, l’hem inclosa als tallers com a exemple de transformació i aprofitament de recursos.